Home / Jet Set / Mrka ima posebnu tehniku: Otkriće tajnu i Karleušinom Dušku i nikad neće biti suha

Mrka ima posebnu tehniku: Otkriće tajnu i Karleušinom Dušku i nikad neće biti suha

Pop zvezda Jelena Karleuša riješila je da se našali sa koleginicom i prijateljicom Anom Bekutom u emisiji „Zvezde Granda“. Naime, kako jedino Bekuta nije glasala za kanditata koji se Karleuši dopao, ona je odlučila da mladom pjevaču objasni šta se zapravo dešava sa njenom starijom koleginicom.

– Ana Bekuta je divna osoba i divan pjevač… Ali nekada je sustigne PMS, MMS, SMS ili, u prevodu, talasi vrućine i suhoća vagine – rekla je kroz smijeh Karleuša. Ta konstatacija izazvala je gromoglasan smijeh u studiju, a Ani Bekuti je bilo vidno neprijatno.Molićeš me da izliječiš suhoću vagine, ovako ćeš me moliti – odgovorila je Bekuta Jeleni.

Karleuša je tada iskoristila priliku da pecne Anu, pa je i Saši Popoviću postavila pitanje. Je l‘ se biješe ova pojava kod Ane naziva i orošavanje vagine – pitala je Jelena direktora i ponovo izazvala haos. Kada su je ostali članovi žirija upozorili na riječnik, pop zvijezda je u svom stilu objasnila.

Va*ina je prelijepa riječ, to nije apsolutno ništa vulgarno. Vagina, vagina, vagina. Prelijepo! Vagina na nacionalnoj televiziji! To je divno! – rekla je Karleuša, a Lukas je zaključio da bi njihov duet „Bankina” bio još veći hit da su umjesto riječi „bankina” ubacili upravo riječ „va*ina”.

error: