Home / Zanimljivosti i Zabava / VIC: Mladić, izgubljen u šumi, luta okolo i na kraju nailazi na jednu kućicu. Vrata mu otvara jedan stari Kinez sa dugom bradom….

VIC: Mladić, izgubljen u šumi, luta okolo i na kraju nailazi na jednu kućicu. Vrata mu otvara jedan stari Kinez sa dugom bradom….

Mladić, izgubljen u šumi, luta okolo i na kraju nailazi na jednu kućicu. Vrata mu otvara jedan stari Kinez sa dugom bradom. “Izgubio sam se”, reče mladić. “Mogu li prespavati kod vas?” “Naravno”, reče Kinez, “ali pod jednim uslovom. Ako se osudiš da po*ebeš moju kćerku, primenit ću na tebi tri najstrašnije metode kineskog mučenja.” “U redu”, reče mladić, i uđe unutra.

Malo pre večere, starčeva kćerka je sišla niz stepenice. Bila je mlada i vrlo lijepa. Očigledno joj se mladić svideo, jer nije mogla oka skinuti s njega za vrijeme jela. Međutim, sjetivši se što je starac rekao, mladić ju je ignorisao i otišao posle večere u krevet. Ipak, nije mogao izdržati i te noći se ušunjao u njenu sobu i proveli su noć zajedno. U zoru, vratio se u svoju sobu, izmoren ali sretan.

Probudivši se, osetio je pritisak na grudima. Otvorio je oči i video ogromnu stenu na grudima. Na plafonu je bila poruka: “Kinesko mučenje #1: Velika stena na grudima.” “Jako mi mučenje”, pomisli mladić. “Ako je to najbolje što starac može smisliti, nema problema.” Podigao je stenu, otišao do prozora i bacio je van.

Na zidu pored prozora ugledao je “Kinesko mučenje #2: Stena vezana za levo jaje.” U panici, mladić pogleda dole i shvati da se konopac skoro zategao. Misleći da je bolje imati nekoliko slomljenih kostiju neko biti kastriran, on skoči kroz prozor za stenom. Dok je padao, na zemlji ispred kuće ugleda treću poruku: “Kinesko mučenje #3: Desno jaje vezano za nogu od kreveta.”

error: