Home / Novosti / Trik koji vam može spasiti život: Evo kako da zapalite vatru sa praznim upaljačem! (VIDEO)

Trik koji vam može spasiti život: Evo kako da zapalite vatru sa praznim upaljačem! (VIDEO)

Nekada se zna desiti da nam prestane raditi upaljač i ne znamo kako da zapalimo vatru.

Inače, na internetu možete pronaći brojne trikove koji nam mogu biti od pomoći. Youtuber Grant Thompson je pokazao trik kako da zapalite vatru s pokvarenim upaljačem. Pogledajte ovaj video:

Šta kažete na ovaj trik? Nadamo se da nikada nećete biti u situaciji da ga probate, ali ipak dobro je biti spreman na sve. Ukoliko vam se ovaj članak svidio, podijelite ga i sa vašim prijateljima, neka i oni znaju za ovaj izuzetno koristan trik.

Bonus vic:

Mladi Mujo oženio mladu Fatu, useliše oni u svoj novi stan i uživaju u medenom mjesecu. I tako svake noći čuje se iz stana vriska i cika, uzdisanje i ljubavno stenjanje.Nakon nekoliko dana sretne Mujo susjeda na ulazu, pa će njemu susjed:- “Mujo, nemoj se ljutit’, al’ ne može se spavat od vas dvoje i vašeg seksanja. De, stavi joj kakvu krpu u usta da ne vrišti tol’ko.” – “Ma nema problema komšija, ispričavam se, nisam znao da smo tako glasni.” Došla noć, kad u jednom trenutku čuje se Mujo: – “KOMŠIJAAA, JEL ‘VAKO DOBROOO ?” – “DOBRO JE MUJO, DOBRO JE!” odgovara susjed. Došla druga noć kad opet Mujo: – “KOMŠIJAAA, JEL ‘VAKO DOBROOO?” – “DOBRO JE MUJOOO !” Treće noći viče opet Mujo: – “KOMŠIJAAA, JEL ‘VAKO DOBROOO?” – “Mujo, vadi joj tu krpu iz usta, cjela zgrada misli da mene jebes.

error: