Home / Zanimljivosti i Zabava / Koliko konja vidite na slici? Vaš odgovor će otkriti osobine za koje niste znali da posjedujete…

Koliko konja vidite na slici? Vaš odgovor će otkriti osobine za koje niste znali da posjedujete…

Pogledajte ovu sliku i recite koliko vidite konja. Vaš odgovor može reći neke stvari o vama.

Vidite samo jednog konja

Ukoliko vidite samo jednog konja, može značiti da ste vi osoba koja je odlučna i dobro organizovana. Imate sposobnosti vođe i trudite se da posao uradite najbolje što možete. Vrlo ste komunikativni.

Vidjeli ste 5 do 10 konja

Ukoliko ste vidjeli između 5 i 10 konja, to može značiti da ste perfekiconista i da želite da sve bude na svom mjestu.Težite savršenstvu. Ipak, ne trebate smatrati da sve treba biti savršeno. Uvijek ste u pokretu, ali trebate naći vremena za odmor.

Vidjeli ste 11 ili više konja

Ako ste ipak vidjeli više od 10 konja, to može značiti da ste vrlo ambiciozni i trudite se da napredujete.Imate dosta samopouzdanja i želite uspjeti. Posvećeni ste poslu, ali treba da nađete vremena za druge bitnije stvari. Budite umjereniji.Dobro se organizujte i naći ćete dovoljno vremena za sve.

Bonus vic:

Mladi Mujo oženio mladu Fatu, useliše oni u svoj novi stan i uživaju u medenom mjesecu. I tako svake noći čuje se iz stana vriska i cika, uzdisanje i ljubavno stenjanje.Nakon nekoliko dana sretne Mujo susjeda na ulazu, pa će njemu susjed:- “Mujo, nemoj se ljutit’, al’ ne može se spavat od vas dvoje i vašeg seksanja. De, stavi joj kakvu krpu u usta da ne vrišti tol’ko.” – “Ma nema problema komšija, ispričavam se, nisam znao da smo tako glasni.” Došla noć, kad u jednom trenutku čuje se Mujo: – “KOMŠIJAAA, JEL ‘VAKO DOBROOO ?” – “DOBRO JE MUJO, DOBRO JE!” odgovara susjed. Došla druga noć kad opet Mujo: – “KOMŠIJAAA, JEL ‘VAKO DOBROOO?” – “DOBRO JE MUJOOO !” Treće noći viče opet Mujo: – “KOMŠIJAAA, JEL ‘VAKO DOBROOO?” – “Mujo, vadi joj tu krpu iz usta, cjela zgrada misli da mene jebes.

error: